Oldtimer

Beste oldtimer liefhebber,

De Stichting voor IJsvermaak “Ons Genoegen” in De Krim nodigt u uit om op zaterdag 25 mei 2024 op de 7e Historische Oldtimerdag te komen.
Wij verwelkomen u met de oldtimer(s) tussen 8.30 uur en 10.00 uur op het evenemententerrein aan de Beukenlaan 1 te De Krim.
Enkele vrijwilligers zullen u daar aangeven waar u de oldtimer(s) neer kunt zetten. Op het terrein is er voldoende ruimte om te parkeren en/of de aanhangwagens neer te zetten.

Bij aankomst ontvangt u een envelop met consumptiebonnen.
Net zoals vorige jaren ligt er tussen 8.30 uur en 10.00 uur een heerlijk ontbijt in de grote tent klaar waarvoor u de benodigde bonnen kunt inleveren. Tevens kunt u hier een kopje koffie of thee halen met de consumptiebonnen.
Per oldtimer kan er één persoon gratis ontbijten. Overige personen kunnen voor € 4,– p.p. ontbijten en een kopje koffie/thee halen. Dit kan aan de vrijwilligers in de tent betaald worden.

Heeft u zin in een drankje en/of warme snack dan kunt u dit bij het horeca gedeelte kopen.
Vanaf 16.15 uur ontvangt u bij het tonen van het bewijs dat u ‘s morgens ontvangen heeft, bij het verlaten van het terrein een herinnering.

Opgave:

    DEELNAME AAN DEZE DAG IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO, DUS ZORG DAT U GOED VERZEKERD BENT. DE STICHTING KAN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN. VOOR DEELNEMERS AAN DEZE DAG IS HET NODIG OM IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG TREKKERCERTIFICAAT / RIJBEWIJS.