Oldtimer

Beste oldtimer liefhebber,

De Stichting voor IJsvermaak “Ons Genoegen” in De Krim nodigt u uit om op zaterdag 28 mei 2022 op de 5e Historische Oldtimerdag te komen.
Wij verwelkomen u met de oldtimer(s) tussen 8.30 uur en 10.00 uur op het evenemententerrein aan de Beukenlaan 1 te De Krim.
Enkele vrijwilligers zullen u daar aangeven waar u de oldtimer(s) neer kunt zetten. Op het terrein is er voldoende ruimte om te parkeren en/of de aanhangwagens neer te zetten.

Na aankomst kunt u zich melden in de grote tent, daar wordt u een envelop met consumptiebonnen gegeven.
Net zoals vorig jaar ligt er tussen 8.30 uur en 10.00 uur een heerlijk ontbijt in de grote tent klaar waarvoor u de benodigde bonnen kunt inleveren. Tevens kunt u hier een kopje koffie of thee halen met de consumptiebonnen.
Per oldtimer kan er één persoon gratis ontbijten. Overige personen kunnen voor € 3,– p.p. ontbijten en een kopje koffie/thee halen. Dit kan aan de vrijwilligers in de tent betaald worden.
Er zal, bij voldoende deelname, ook weer een rondrit worden georganiseerd. Hiervoor kunt u zich opgeven in de grote tent bij het ophalen van de consumptiebonnen.

Er zijn dit jaar tractoren, auto’s, motorfietsen, bromfietsen en vrachtauto’s te bezichtigen.
Er zal ook een markt zijn, waarop allerlei spullen worden verkocht.
Voor de kinderen is er divers vermaak aanwezig op het terrein.
Er is, net als andere jaren, een gazonmaaierslep voor kinderen. Voor opgave voor de gazonmaaierslep kan een mail worden verstuurd naar: [email protected]

Heeft u zin in een drankje en/of warme snack dan kunt u dit bij het horeca gedeelte kopen.
Vanaf 16.15 uur ontvangt u bij het tonen van het bewijs dat u ‘s morgens ontvangen heeft, bij het verlaten van het terrein een herinnering.

Opgave:

    DEELNAME AAN DEZE DAG IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO, DUS ZORG DAT U GOED VERZEKERD BENT. DE STICHTING KAN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN. VOOR DEELNEMERS AAN DEZE DAG IS HET NODIG OM IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG TREKKERCERTIFICAAT / RIJBEWIJS.