Oldtimer

Beste oldtimer liefhebber,

De Stichting voor IJsvermaak “Ons Genoegen” in De Krim nodigt u uit om op zaterdag 25 mei 2019 op de 4e Historische Oldtimerdag te komen.
Wij verwelkomen u met de oldtimer(s) tussen 8.30 uur en 10.00 uur op het evenemententerrein aan de Beukenlaan 1 te De Krim.
Enkele vrijwilligers zullen u daar aangeven waar u de oldtimer(s) neer kunt zetten. Op het terrein is er voldoende ruimte om te parkeren en/of de aanhangwagens neer te zetten.

Na aankomst kunt u zich melden in de grote tent, daar wordt u de envelop met consumptiebonnen gegeven.
Net zoals vorig jaar ligt er tussen 8.30 uur en 10.00 uur een heerlijk ontbijt in de kantine klaar waarvoor u de benodigde bonnen kunt inleveren. Bij het inleveren van een consumptiebon kunt u van 8.30 uur tot 10.00 uur in de kantine bij de bar koffie of thee halen.
De bestuurder van de oldtimer kan gratis ontbijten. Overige personen kunnen voor € 3,– p.p. ontbijten en een kopje koffie/thee halen. Dit kan aan de vrijwilligers in de kantine betaald worden.
Er zal, bij voldoende deelname, ook weer een rondrit worden georganiseerd. Hiervoor kunt u zich opgeven bij het ontbijt.

Er zijn dit jaar tractoren, auto’s, motorfietsen, bromfietsen en vrachtauto’s te bezichtigen.
Er zullen ook deelnemers zijn die in de kraampjes allerlei spullen verkopen.
Voor de kinderen is er een springkussen, skelter rijden enz.
Ook dit jaar is er weer een gazonmaaierslep voor kinderen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij helmutguichelaar@outlook.com

Heeft u zin in een drankje en/of warme snack dan kunt u dit bij het horeca gedeelte kopen.
Vanaf 16.15 uur ontvangt u bij het tonen van het bewijs dat u ‘s morgens ontvangen heeft, bij het verlaten van het terrein een herinnering.

Opgave:

DEELNAME AAN DEZE DAG IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO, DUS ZORG DAT U GOED VERZEKERD BENT. DE STICHTING KAN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN. VOOR DEELNEMERS AAN DEZE DAG IS HET NODIG OM IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG TREKKERCERTIFICAAT / RIJBEWIJS.